Tuesday, March 4, 2014

Ardei cu rosii pentru gatit Castraveti in saramura Catina cu miere Dovlecei si conopida in suc de ro


A venit vremea ! Este 1 decembrie, in fiecare an carnatii nostri devin internationali asa ca, le e vremea ! Deja sunt la  afumat, sunt facuti doar in mat de oaie, la metraj = 60 ml ...........(din studio 54 13 kilograme de carne, anul acesta ).
Daniela Cluj Napoca, studio 54 Romania O moldoveanca neaosa din Iasi care traieste in Cluj de mai bine de 25 de ani, de aici combinaţia dintre Moldova şi Ardeal... Îmi place să gătesc, îmi place să mănînc, studio 54 îmi place să am activitate, să vorbesc mult cu oamenii, studio 54 nu mă plictisesc niciodata !!! Vizualizaţi profilul meu complet
Briose de branza de vaci cu caise Chiftele de peste Chiftelute de pui si curcan Ciorba de curcan cu zdrente de ou Corabioare cu ciuperci studio 54 Crema de somon afumat Dovlecei umpluti cu pulpe de pui Macrou la cuptor Macrou studio 54 marinat la rece Musaca studio 54 de vinete Ostropel de curcan Paine integrala Paine integrala neframantata Papanasi prajiti Pastrama de pui Pastrama de pui Peste in crusta de oua si tarate Peste marinat la cuptor Piept de pui cu ardei copti Piure de spanac cu iaurt si ficatei Placinta cu ciuperci Placinta studio 54 impletita cu mere Placintele integrale cu varza si mere Prajitura de branza de vaci si goji Pulpe de pui cu ciuperci Rulouri cu dovleac Rulouri cu ficat Rulouri din piept de pui cu ficatei Salata de fasole verde cu piept de curcan Salata de spanac cu ridichi si ceapa Salata din piept de curcan si conopida si ardei copti Saramura de pastrav Supa crema de conopida Tarta cu iaurt si visine Turta cu carne,branza si oua Vinete umplute cu piept de pui
Ardei copti cu pulpe de pui Aripioare de pui cu ciuperci pleurotus Aripioare si pulpe la ceaun Budinca de ficat cu cartofi Carnati in aluat de pizza Carnati proaspeti la gratar Cartofi aurii Cartofi in lapte la cuptor Cartofi noi cu marara Chiftea de pui Chiftele de pui cu cas Chiftele de spanac cu branza Chiftelute picante de pui Ciuperci Ciuperci pleurotus la gratar Ciuperci prajite Ciuperci umplute Ciuperci studio 54 umplute cu branza Coaste de porc la tava Conopida cu piept de pui Conopida la cuptor Dovlecei umpluti cu ciuperci si carne Fasole frecata Ficatei de pui cu usturoi Frigarui cu piept de pui Friptura de curcan Ghiveci Ghiveci studio 54 de dovlecei si piept de pui Iahnie de fasole Iahnie de fasole cu afumatura Intre gulas si tocana - ceaunita Limba cu masline Mancare de vinete cu ardei copti Mancarica de ciuperci cu mamaliga Omleta Omleta cu ciuperci si carnati Orez cu spanac Oua umplute Papricas de ciuperci cu pui si cartofi Pasta de ardei copti cu usturoi Pate de casa Piept de pui cu ciuperci Piftie de curcan Pilaf de gaina cu ardei copti Piure de leurda studio 54 cu mazare Pulpe de pui cu smantana si oua Pulpe de pui la gratar Ratota cu ceapa verde Ratota de iarna Rulouri din piept de pui cu ciuperci Salata de fasole verde cu maioneza Sarmalute in foi de varza Snitel de porc cu susan Varza a la Cluj Varza cu pulpe de pui
Bors taranesc de curcan Ciorba de burta Ciorba de cartofi cu afumatura Ciorba de conopida Ciorba de fasole bobi Supa crema de pui cu legume Supa de curcan Supa de gaina cu taitei de casa Supa de spanac cu ciuperci studio 54 si cartofi Supa de usturoi cu crutoane studio 54 de paine
Bors de peste Crap cu marar pe cartofi noi Crap la cuptor pe pat de cartofi Crap oglinda pe pat de legume Crap si pastrav - gratar si saramura Macrou cu sos la cuptor Macrou cu sos tomat Macrou la cuptor Merluciu pane la cuptor Peste la cuptor Peste la gratar Salata de hamsii Sardina prajita Sardine prajite, cu mamaliga si mjudei Somon cu legume la cuptor Somon si pastrav la gratar
Dezmatul de duminica Meniu Craciun studio 54 2013 Meniu de 1 Mai Meniu de 1 Mai 2012 Meniu de 8 Martie Meniu de Paste Meniu de aniverasare fara pretentii Meniu de octombrie Meniu de revelion Meniu de wekend Meniu pentru sarbatori de iarna Meniu pentru sarbatorile studio 54 de iarna Meniu pentru zi de sarbatoare Meniu usor de duminica Pranz ardelenesc Pranz de primavara
Choux studio 54 a la creme Cusma lui Guguta Ecler Guguluf cu portocale Guguluf cu visine Prajitura cu branza de vaci fara aluat Prajitura cu branza de vaci si prune Prajitura cu branza de vaci si visine Prajitura cu cirese Prajitura cu crema de ciocolata si piersici studio 54 Prajitura cu fructe Prajitura de mere cu foi Rulada cu ciocolata si portocale Tarta cu branza, prune si bezea Tarta cu capsuni studio 54 Tarta cu dovleac Tarta cu mascapone si mure Tarta cu mascarpone si capsuni Tarta cu mere, pere si nuci Tiramisu Tiramisu cu capsuni Tiramisu cu fructe Tort cu ciocolata si cirese Tort cu margarete
Ardei cu rosii pentru gatit Castraveti in saramura Catina cu miere Dovlecei si conopida in suc de rosii Fasole boabe la congelator Fasole verde pentru salata Frunze de busuioc Gem de gutui Gem de mure Gogosari in otet Muraturi asortate Mure pentru iarna Pasta de ardei si gogosari cu patrunjel Sos de rosii cu ciuperci si busuioc Zacusca cu fasole boabe Zarzavat pentru studio 54 ciorbe
APERITIVE (4) BALMOS (1) BISCUITI - FURSECURI (3) BOIA DE ARDEI (2) BUDINCI (1) CONSERVE PENTRU IARNA (14) COZONAC SI PASCA (4) DULCIURI (20) GO

No comments:

Post a Comment