Wednesday, February 26, 2014

Un actor celebru a aflat de la un fan ca are Parkinson


Un actor celebru a aflat de la un fan ca are Parkinson
Din categoria:
Experţii nutriţionişti au dezvăluit evn ce consumă ei la cea mai importantă masă a zilei, reţete ce pot fi un model perfect şi uşor de urmat pentru cei care îşi doresc o alimentaţie evn mai sănătoasă, potrivit Huffington Post.
În ceea ce priveşte prima masă a zilei, cercetătorii consideră că persoanele evn care consumă micul dejun cu regularitate se simt mai alerte, sunt mai puţin predispuse la obezitate evn şi sunt mai sănătoase în general, prezentând chiar un risc redus de diabet şi de boli cardiace, scrie Mediafax.ro.
Deşi importanţa micului dejun este cel mai probabil evn cunoscută de toată lumea, nu oricine are timp în fiecare dimineaţă să includă alimente cu adevărat nutritive la începutul zilei. evn Recomandările următoare constituie preferinţele unor experţi în alimentaţie pentru micul dejun, alese pe principiul “rapid şi nutritiv”:
“Unul dintre mic-dejunurile mele preferate constă în omletă din două ouă preparată în doar o linguriţă de ulei de măsline”, explică Elizabeth M. Ward. “Tai în jumătate o pită din făină integrală de 15 centimetri evn şi umplu fiecare evn bucată cu jumătate din omletă. Acopăr ouăle cu aproximativ 30 de grame de brânză rasă şi sos.”
Nutriţionistul, evn care menţionează că odată a adăugat o mandarină, spune că micul ei dejun trebuie să conţină câte o doză din fiecare grupă de alimente: evn cereale evn integrale, lactate şi fructe şi în jur de 20 de grame de proteine.
Cum se prepară, potrivit nutriţionistului Joy Bauer: Taie pe jumătate o chiflă din făină integrală şi pune părţile la prăjit. Acoperă fiecare evn jumătate cu sos de roşii, cu brânză mozarella semi-degresată rasă şi un praf de piper roşu. Se pun la cuptor şi se coc la foc mic până când brânza se topeşte.
Susan Mitchell, nutriţionist şi doctorand, are de ales între două reţete de mic dejun. Prima constă într-o băutură “smoothie” făcută evn din: lapte degresat, iaurt grecesc slab, banană îngheţată, una sau două linguri de seminţe de in şi una sau două linguri de unt de arahide sau de migdale şi gheaţă.
Elisa evn Zeid recomandă trei reţete de mic dejun ca fiind favoritele ei: pâine din făină integrală şi un ou preparat ca omletă cu brânză cheddar şi felii de grapefruit; biscuiţi din cereale integrale şi o bucată de brânză cheddar, alături de felii de grapefruit; un castron de cereale cu lapte.
“Pentru cereale sugerez un tip cu cel puţin trei până la cinci grame de fibre pe porţie şi nu mai mult de dublul acestei cantităţi de zahăr. Adăugarea de fructe proaspete de pădure şi/ sau nuci sau seminţe şi lapte fără grăsimi contribuie cu multe grupe de alimente şi nutrienţi cheie care să te menţină sătul şi să te pornească dimineaţa”.
“Chefirul nu ar fi suficient ca să-mi asigure energia evn până la prânz, dar nu îmi e destul de foame la primele ore pentru un mic dejun mai mare. Celălalt avantaj: chefirul este destul de uşor încât să pot merge la sală imediat după ce îl beau fără să mă simt epuizată”.
- 220 de grame de lapte de migdale sau de cocos neîndulcit
Instrucţiuni:
Aboneaza-te si primesti zilnic prin Email cele mai noi stiri


No comments:

Post a Comment